ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT LIMBURG

Herfst zwangerschap fotoshoot Limburg

In november had ik dit leuke koppel voor mijn lens voor een zwangerschap fotoshoot. We spraken af in natuurgebied het Leudal in Heythuysen – Haelen. Deze locatie behoort tot mijn persoonlijk favoriete fotoshoot plekjes.  Een prachtig decor tijdens de herfstperiode. De kleuren zijn divers en warm en sluiten mooi aan bij mijn fotografie stijl. 

Met behulp van mijn kleding tips werden de outfits voor de zwangerschap fotoshoot prachtig afgestemd op het aanwezige kleurenpalet. Dit zorgde voor een samenhangend geheel waardoor de foto’s nog veel mooier worden. Meer kleding tips? Bekijk dan deze blog: 10 kleding tips voor je fotoshoot

Fotograaf Limburg

Veel van mijn shoots vinden plaats in regio Limburg. Inmiddels bezit ik een hele collectie aan locaties waar ik graag fotografeer. Deze gebieden ken ik door en door. Daardoor weet ik precies welke plek op welk moment en in welk seizoen het mooiste is.  Heb je zelf nog geen locatie in gedachten voor je shoot dan kan mijn locatiegids je helpen met het maken van deze keuze. 

Newborn shoot Limburg

Jullie kindje is uniek. Klein als hij/zij is met een heel eigen karakter en uiterlijk. Een periode met vele mijlpalen en geluksmomenten staat jullie te wachten. Deze geluksmomenten wil je voor altijd koesteren! Een newborn shoot zorgt ervoor dat jullie deze periode altijd kunnen herbeleven middels beelden. En geloof me, dit zijn de foto’s die door de tijd heen steeds waardevoller worden. 

Vertel mij meer over de newborn shoot