ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT MET GEZIN

Een zwangerschapsfotoshoot met gezin, als je het mij vraagt een absolute aanrader. Deze leukerds stonden vorig jaar ook al voor mijn lens tijdens een gezinsfotoshoot. Nu wilde ze graag hun zwangerschap laten vastleggen,  en over een paar weken mag ik ze weer bezoeken voor een newborn shoot. 

Foto’s zijn zo enorm waardevol

Veel spullen verliezen in de loop van de tijd hun waarde. Een van de weinige dingen waarvoor dit niet geld zijn foto’s. Foto’s zijn tastbare herinneringen die steeds waardevoller worden. Niet gek dat je er meer en meer van wilt verzamelen.

Het krijgen van een kindje is natuurlijk super bijzonder. Zelf heb ik twee keer mogen genieten van een zwangerschap en ondanks de kwaaltjes zou ik het nog wel een keer over willen doen. Het is een periode in mijn leven waar ik veel mooie herinneringen aan heb. Een zwangerschap is natuurlijk een goed voorbeeld van een belangrijk moment in je leven dat je graag zo lang mogelijk wilt onthouden. Het samen maken en delen van herinneringen is naar mijn mening het meest waardevolle dat er maar is.

Vastleggen zoals het is

Als fotograaf wordt ik heel gelukkig wanneer ik de echte emoties en connecties tussen mensen mag vastleggen op beeld. Foto’s waarin jullie jezelf herkennen en terugzien zoals jullie zijn. In mijn series wissel ik af tussen beelden waarin jullie te zien zijn in de omgeving, beelden die dichterbij gemaakt zijn en detailbeelden.

DIT WIL IK OOK – ZWANGERSCHAPSSHOOT MET HET GEZIN