ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT WEERT

Maar liefst voor de derde keer mocht ik dit leuke gezin vastleggen. In deze blog neem ik jullie mee met een deze zwangerschapsfotoshoot Weert en laat ik natuurlijk ook een gedeelte van de fotoreportage zien.

Zwangerschapsfotograaf Limburg

Voor deze shoot spraken we af op een van mijn favorieten locaties. De Weerterheide in Weert, Limburg. Een prachtig uitgestrekt gebied wat super geschikt is voor een fotoshoot. Met name in het najaar en de winter is dit een plek waar ik als fotograaf heel graag kom. Deze locatie heeft meerdere voordelen; een prachtig rustige kleurenpalet, je staat binnen 300 meter ( vanaf je auto) al op een prachtige plek op de Weerterheide, het is een fijne plek voor kindjes omdat ze hier rustig kunnen rondlopen. Doordat ik hier regelmatig kom weet ik precies op welk tijdstip het licht hier het mooiste tot zijn recht komt.

Zwangerschapsfotoshoot Weert

Na een eerdere zwangerschapsfotoshoot en een newborn shoot mocht ik dit lieve gezin nu weer vastleggen. Vaak krijg ik de opmerking, “ Die shoots met kinderen zijn wel lastig he?!”. Als je het mij vraagt maakt dit het er alleen maar makkelijker op. Jullie zijn als ouders namelijk lekker bezig met jullie kindje en hoeve niet te focussen op mij. Ik laat jullie samen leuke dingen doen zoals wandelen, rondjes draaien, jullie kindje zwieren, kiekeboe en ga zo maar door. Dit stem ik altijd af op de leeftijd van het kind. Daarbij kijk ik ook naar wat wel of niet werkt. Wat bij het ene kindje super goed werkt, werkt namelijk voor een ander kindje minder goed. Gelukkig zijn er heel veel opties en mogelijkheden waarop ik kindjes (en ja ook mama en papa) spontaan en ontspannen op de foto kan vastleggen. 

Dit wil ik ook,boek hier je zwangerschapsfotoshoot