zwangerschapsshoot limburg heythuysen weert

Zwanger zijn is zo bijzonder. Er groeit een mini versie in je buik en langzaam verandert je lichaam. Waarschijnlijk kan je niet wachten tot je jouw kindje mag ontmoeten. Hoe mooi is het om deze mooie periode vast te leggen zodat je altijd nog even terug kunt naar dit moment. Zie je jezelf al zitten samen met je kindje, kijkend naar deze foto's, wijzend naar het plekje waarin jullie kindje 9 maanden mocht groeien.

zwangerschapsfotoshoot Limburg
zwanger limburg
zwangerschapsshoot met kindje
zwangerschap shoot met kind erbij limburg brabant kinderfotograaf
zwangerschapsfotoshoot limburg

Over suzan

Yes, leg onze geluksmomenten vast

HOE WERK HET

Bestelsessie

Zwangerschapsshoot

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten jullie graag willen bestellen. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen.

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden en gericht advies geven passend bij jullie situatie. Voelen jullie een yes dan plannen we samen een datum en locatie in voor jullie shoot en bestelsessie.

De shoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie in regio midden Limburg. We maken er een gezellig moment van waarbij jullie je op je gemak en relaxt voelen. Mooie foto's volgen dan vanzelf.

Mijn focus ligt op een unieke ervaring, persoonlijk contact en het maken van tastbare herinneringen. Bij jullie shoot zitten de digitale bestanden inbegrepen in een resolutie van 20/30cm. Perfect voor kleine afdrukken of online gebruik. Voor de beste en mooiste (wand)producten en albums adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn atelier in Roggel.

zwangerschapsfotograaf mooie wanddecoratie
zwangerschap fotoshoot met album

ZWANGERSCHAPSSHOOT

•Zwangerschapsshoot op een mooie locatie regio midden Limburg.

Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

Professionele editing.

Alle foto's digitaal in resolutie 20/30cm.

Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 40,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

zwanger weert nederweert laar limburg
zwangerschapsshoot in de herfst

Wij hebben een zwangerschapsshoot en opvolgend een newbornshoot gedaan bij Suzan. Als wij nu een aantal maanden later naar de foto's kijken zijn we er nog steeds enorm blij mee! Suzan laat je erg op je gemak voelen, lekker jezelf zijn en vooral niet te geposeerd op een foto. Ze neemt de tijd voor je en niks is te gek. Als we nog eens een fotoshoot willen, bellen we zeker Suzan!

detail foto zwangerschap buik zwanger

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

Neem contact op

zwangerschapsfotoshoot limburg natuur

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen.

Zwangerschapsfotoshoot met gezin

Bekijk serie

zwangerschap fotoshoot limburg

Zwangerschapfotoshoot Limburg

Bekijk serie