zwangerschapsshoot limburg heythuysen weert

Zwanger zijn is zo bijzonder. Er groeit een mini versie in je buik en langzaam verandert je lichaam. Waarschijnlijk kan je niet wachten tot je je kindje mag ontmoeten. Hoe mooi is het om deze periode vast te leggen zodat je terug kunt naar dat moment. Zie je jezelf al zitten samen met je kindje, kijkend naar deze foto's, wijzend naar het plekje waarin je kindje 9 maanden mocht groeien.

zwangerschapsfotoshoot Limburg
zwanger limburg
zwangerschapsshoot met kindje
zwangerschap shoot met kind erbij limburg brabant kinderfotograaf
zwangerschapsfotoshoot limburg

In een wereld vol digitale connecties en schermtijd, wil ik dat je even stilstaat bij wat écht belangrijk is. Het is prachtig om te zien hoe de ogen van kinderen oplichten en hun glimlach van oor tot oor gaat, wanneer ze hun eigen foto tastbaar terugzien. Ze voelen zich trots en geliefd. Het zijn niet de likes op social media die hen dit gevoel geven, maar de echte, tastbare herinneringen die ze kunnen vasthouden en koesteren.

En voor jullie als ouders zijn deze foto's momenten van trots, liefde en connectie. En elke keer als jullie de foto’s zien, worden jullie geraakt door emoties.

Over suzan

yes, dit klinkt geweldig

HOE WERK HET

Bestelsessie

Zwangerschapsshoot

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een persoonlijke bestelsessie bij mij op kantoor krijgen jullie, jullie prachtige foto’s voor het eerst te zien. Jullie zien mijn wall-art, foto albums en fine art prints. Ik voorzie jullie van advies op maat en neem het drukwerk uit handen.

Tijdens een telefonische afspraak brengen we al jullie wensen in kaart. Zijn we een match dan maken plannen we alles samen in. Jullie worden volledig begeleid en ontzorgt tijdens het hele traject.

De shoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie in regio midden Limburg. We maken er een gezellig moment van waarbij jullie je op je gemak en relaxt voelen. Mooie foto's volgen dan vanzelf.

Mijn focus ligt op het maken van tastbare herinneringen waarbij ik zorg voor persoonlijk contact en een unieke ervaring. Bij jullie shoot zitten 10 digitale bestanden inbegrepen. Voor de mooiste wall-art, foto albums en fine art prints adviseer ik jullie met veel liefde verder tijdens de bestelsessie in mijn atelier in Roggel.

zwangerschapsfotograaf mooie wanddecoratie
zwangerschap fotoshoot met album

ZWANGERSCHAPSSHOOT

•Zwangerschapsshoot op een mooie locatie regio midden Limburg.

Een uitgebreid magazine met informatie & tips.

Professionele editing.

10 foto's digitaal, afdrukbaar tot a4 formaat.

Bestelsessie, waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens.

•In het weekend vraag ik een toeslag van 40,-

295,-

Boek nu

Bekijk prijslijst producten

"Echt fantastisch geworden"

Geweldig!! Na het eerste contact was er al snel een klik. Suzan reageert onwijs snel en is heel behulpzaam. De fotoshoot zelf was een onwijs leuke ervaring. Suzan stelde ons erg op ons gemak waardoor het een hele fijne ochtend is geworden. De foto’s die gemaakt zijn en de producten die we vervolgens besteld hebben zijn echt fantastisch geworden! Super kwaliteit en steeds met perfecte begeleiding van Suzan. Een super ervaring om nooit meer te vergeten.

"We zijn super blij met de foto's"

Suzan heeft prachtige foto's gemaakt tijdens een zwangerschaps- en later newbornshoot. Suzan is heel professioneel in het werk dat zij aflevert, en tegelijkertijd gezellig en informeel in de omgang. Ze stelde ons vanaf de eerste kennismaking op ons gemak waardoor de foto's heel natuurlijk zijn geworden. Ze luisterde goed naar wat wij als klant wilden en kwam met suggesties en ideeën die hierbij goed aansloten. We zijn super blij.

detail foto zwangerschap buik zwanger

Volg mij op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mee te kijken met behind the scenes beelden & mijn nieuwste werk te zien.

Instagram

facebook

nieuwsbrief

NEEM CONTACT OP

zwangerschapsfotoshoot limburg natuur

Vul het onderstaand formulier in zodat ik contact met jullie kan opnemen. Liefs Suzan

Zwangerschapsfotoshoot met gezin

Bekijk serie

zwangerschap fotoshoot limburg

Zwangerschapfotoshoot Limburg

Bekijk serie