ZWANGERSCHAPSSHOOT IN WEERT

ZWANGERSCHAPSSHOOT OP LOCATIE, IN WEERT

Samen met deze prachtige mama in spe sprak ik af op de Weerterheide voor een zwangerschapsshoot op locatie in Weert. Deze locatie is super veelzijdig. Er is heide, mooie grasjes, er zijn prachtige zandpaden, kleine heuveltjes en op de achtergrond zijn er prachtige bomen. Dit is bij uitstek een locatie die tijdens alle seizoenen mooi is voor een fotoshoot. 

EEN BIJZONDERE TIJD, ZWANGERSCHAPSSHOOT IN WEERT

Een zwangerschap is een bijzondere en unieke tijd. Er groeit een kindje in je buik en je lichaam maakt gedurende negen maanden vele veranderingen door. Een zwangerschap behoord voor veel vrouwen tot een van de mooiste en tevens levens veranderende periodes uit het leven. Een periode gekenmerkt door vele prachtige mijlpalen. De echo’s, voor het eerst een kloppend hartje horen, een groeiende buik, getrappel in je buik en volop fantaseren over hoe je baby er straks uit ziet. 

WAAROM EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

Iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Negen maanden lijken misschien lang maar uit ervaring weet ik dat een zwangerschap snel voorbij vliegt en voor je het weet heb je een prachtig kindje in je armen. Foto’s roepen herinneringen en emoties op. Het is daarom een absolute aanrader om deze prachtige periode met je bolle buik vast te laten leggen door een fotograaf. Het is heel waardevol om later naar de foto’s van deze mooie periode terug te kunnen kijken.  Een blijvende herinnering naar de tijd dat je kindje nog gezellig bij jou in de buik zat.

LIEVE WOORDEN

Na het leveren van de foto’s ontving ik deze review,
“Een hele fijne fotoshoot gehad! Suzan stelt je op je gemak en neemt de tijd voor het maken van foto’s. Ze geeft tips bij het poseren en heeft oog voor de omgeving dit zorgt ervoor dat de foto’s nog mooier worden. Na de fotoshoot de foto’s al heel snel mogen ontvangen. Ik ben super blij met het resultaat! Dankjewel Suzan voor het vastleggen van deze mooie periode in mijn leven.”