ZWANGERSCHAPSSHOOT MET HET HELE GEZIN

Dit jaar heb ik al heel wat zwangerschappen mogen vastleggen. Deze zwangerschapsshoot met het hele gezin behoort toch wel tot een van mijn absolute favorieten. Ik neem jullie in deze blog mee en laat jullie natuurlijk meer van deze reportage bekijken.

ZWANGERSCHAPSSHOOT IN HEYTHUYSEN

Voor deze zwangerschapsshoot spraken we af in Heythuysen nabij de Busjop in natuurgebied het Leudal. Het voordeel van deze locatie was dat we zowel een bos als een prachtig grasveld tot onze beschikking hadden op een paar honderd meter van elkaar af. We zijn de eerste helft van de fotoshoot begonnen op een mooi bospad. Zelf ben ik voortdurend bezig met het bekijken van de lichtomstandigheden. Omdat dit een van de locaties is waar ik heel veel te vinden ben wist ik dat we hier het beste in het bos konden starten om daarna nog een prachtige zonsondergang mee te pakken in het grasveld.

ZWANGERSCHAPSSHOOT MET KINDEREN ERBIJ

Zelf ben ik dol op fotoshoot met kinderen erbij. Kinderen zijn namelijk heel puur en echt en zorgen daardoor eigenlijk al vrij vanzelf voor tal van beelden waarin ik de connectie tussen het gezin kan vastleggen. En deze twee mannen waren echt geweldig! Als mama van 2 jongens weet ik maar al te goed dat je natuurlijk niet kunt verwachten dat kinderen een volledig uur leuk mee gaan doen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. We hebben gezellig spellen gedaan en tussendoor was er ook voldoende tijd voor de boys om even lekker te ravotten. Dit was ook het moment om mama en papa samen te fotograferen. Een buitenlocatie is dan natuurlijk ideaal, want welk kind wil er nu niet in een bos of grasveld spelen? 

Wil je graag meer informatie lezen over de zwangerschap fotoshoot en mijn werkwijze, klik dan hier.
Kijk mee en geniet van de beelden van een van deze zwangerschapsshoot met het hele gezin. 

Liefs Suzan