zwangerschapsfotografie limburg brabant
zwanger heythuysen fotoshoot
fotograaf heythuysen weert leudal
zwanger fotoshoot limburg

Je buik is meestal het mooiste als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.
Ter voorbereiding op de shoot ontvangen jullie van mij een brochure met tips en informatie.Hebben jullie zelf nog geen locatie in gedachten? Geen probleem.Ik heb een locatiegids gemaakt waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. Hier kunnen jullie zelf de foto's selecteren. Na het maken van de definitieve keuze maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

fotograaf roermond limburg
zwangerschapsshoot in de herfst

Wij hebben een zwangerschapsshoot en opvolgend een newbornshoot gedaan bij Suzan. Als wij nu een aantal maanden later naar de foto's kijken zijn we er nog steeds enorm blij mee! Suzan laat je erg op je gemak voelen, lekker jezelf zijn en vooral niet te geposeerd op een foto. Ze neemt de tijd voor je en niks is te gek. Als we nog eens een fotoshoot willen, bellen we zeker Suzan!

zwanger weert nederweert laar limburg

Suzan heeft prachtige foto's gemaakt tijdens een zwangerschaps- en later newbornshoot. Suzan is heel professioneel in het werk dat zij aflevert, en tegelijkertijd gezellig en informeel in de omgang. Ze stelde ons vanaf de eerste kennismaking op ons gemak waardoor de foto's heel natuurlijk zijn geworden. Ze luisterde goed naar wat wij als klant wilden en kwam met suggesties en ideeën die hierbij goed aansloten. De afwikkeling erna, de keuzegallerij en vervolgens het aanleveren van de gekozen foto's, is heel snel en duidelijk verlopen. We zijn super blij met de foto's en zouden Suzan aan iedereen aanbevelen!

fotoshoot op de weerterheide
zwangerschapsfotoshoot limburg

Zwangerschapsfotoshoot met gezin

Bekijk serie

6 tips voor zwangerschapsshoot

6 tips voor je zwangerschapsshoot

bekijk serie

zwangerschapsshoot in limburg

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 60 minuten

· Een brochure vol met tips en informatie.

· 15 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

· Zelf de 15 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Bij meer dan 2 personen wordt deze shoot omgezet naar een gezinsshoot.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

210 euro

boek nu

Combinatie deal

Boek jij je zwangerschapsshoot en newbornshoot samen, dan ontvang je 2 extra digitale foto's bij je newbornshoot.

zwanger fotoshoot weert budel

Binnen welke termijn worden de foto's geleverd?

Binnen uiterlijk 3 weken ontvangen jullie een online galerij waarin ik de door mij geselecteerde en bewerkte foto's met jullie deel. Vervolgens kunnen jullie zelf kiezen welke foto's jullie willen ontvangen.  Nadat jullie een keuze gemaakt hebben zal ik de foto’s in orde maken en via een we-transfer link verzenden . Deze foto’s worden in hoge resolutie, zonder logo aangeleverd. Het is mogelijk om tegen betaling extra foto’s bij te bestellen.

Wat is de beste periode om een zwangerschapsshoot te doen?

Jou buik is vaak het mooiste als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. 

Het regent op de dag van de fotoshoot?

Mijn advies is om niet te veel bezig te zijn met de weersvoorspellingen. Ik kijk zelf pas 1 dag van tevoren naar de weersvoorspellingen. Mocht er regen voorspelt worden dan stemmen we samen af. In dit geval wordt de shoot meestal verplaats naar een nieuwe datum. 

Welke kleding kunnen we het beste aandoen?

In de brochure die jullie ontvangen sta ik hier uitgebreid bij stil en voorzie ik jullie van tips en informatie met betrekking tot het samenstellen van de mooiste outfits. Je kunt ook deze blog bekijken:
10 kledingtips voor je fotoshoot

Neem contact op

Meer informatie of een shoot boeken? Vul onderstaand contactformulier in en laat me weten waar ik je mee kan helpen. Liefs Suzan

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
detail foto zwangerschap buik zwanger

Volg me op social media om op de hoogte te blijven en de nieuwste beelden te bekijken.

instagram

facebook