zwangerschapsfotografie limburg brabant

Een periode gekenmerkt door vele prachtige mijlpalen. De echo’s, voor het eerst een kloppend hartje horen, getrappel in je buik en volop fantaseren over hoe je baby er straks uit ziet.

Iedere zwangerschap is uniek met vele geluksmomentjes. Hoe mooi is het als je straks een aantal van deze geluksmomenten kunt herbeleven?!

zwangerschapsfotoshoot Limburg
zwanger in limburg
zwanger limburg
zwangerschapsfotoshoot limburg

Geluksmomenten zitten vaak in kleine dingen. Ik geloof dat de mensen waarvan wij houden het allerbelangrijkste in ons leven zijn. En dat het samen maken en delen van herinneringen het meeste waardevolle is dat er bestaat. Hoe mooi is het als die herinneringen vastgelegd worden?

Over Suzan

Yes, ik wil herinneringen vastleggen!

zwangerschapsshoot in limburg

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van 1 uur.

· Een uitgebreide informatie brochure.

· 10 digitale HR-foto’s.

· Persoonlijke online galerij waar jullie de foto's kunnen selecteren.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· Excl. reiskosten 0,35 cent per KM.

· In het weekend vraag ik een toeslag van 30 euro.

225,-

boek nu

newborn fotograaf brabant

COMBINATIE DEAL

Boek een zwangerschap en newborn shoot samen dan ontvang je gratis extra's ter waarde van 68 euro:

· 2 digitale foto's bij de zwangerschapsshoot

· 2 digitale foto's bij de de newbornshoot

· Mini harmonica album met jullie mooiste foto's.

ZWANGERSCHAPSSHOOT

NEWBORNSHOOT

+

EXTRA'S

Totale waarde van dit pakket €580,-

Boek nu voor maar €512,-

Dit wil ik!

zwangerschapsfotoshoot limburg natuur

Wauw Suzan, wat heb je ons blij gemaakt met prachtige foto's. Jouw manier van fotograferen zorgt voor een ongedwongen sfeer, welke ook zeker voor kinderen héél goed werkt! Een echte aanrader dus!

zwanger weert nederweert laar limburg

Suzan heeft prachtige foto's gemaakt tijdens een zwangerschaps- en later newbornshoot. Suzan is heel professioneel in het werk dat zij aflevert, en tegelijkertijd gezellig en informeel in de omgang. Ze stelde ons vanaf de eerste kennismaking op ons gemak waardoor de foto's heel natuurlijk zijn geworden. Ze luisterde goed naar wat wij als klant wilden en kwam met suggesties en ideeën die hierbij goed aansloten. De afwikkeling erna, de keuzegallerij en vervolgens het aanleveren van de gekozen foto's, is heel snel en duidelijk verlopen. We zijn super blij met de foto's en zouden Suzan aan iedereen aanbevelen!

zwanger fotoshoot weert budel

Nabewerking

Voorbereiding

Fotoshoot

Keuzegalerij

Na het boeken van de zwangerschoot krijgen jullie een persoonlijk klantportaal. Vanuit hier worden jullie voorzien van alle informatie

Een leuke en ontspannen fotoshoot staat bij mij voorop. Door het geven van kleine opdrachten ga ik op zoek naar mooie en bijzondere momenten tussen jullie. We zullen foto's maken van jullie samen, van jou alleen en detail foto's van de buik.

Na de shoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking komen jullie foto's in een mooie galerij in jullie klantportaal. Na het maken van jullie definitieve keuze maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Veel gestelde vragen

zwangerschap limburg

Volg me op social media om op de hoogte te blijven en de nieuwste beelden te bekijken.

instagram

facebook

Neem contact op

detail foto zwangerschap buik zwanger

Spreekt mijn stijl jullie aan en zijn jullie enthousiast, super leuk! Vul het onderstaand formulier in en laat me weten waar ik jullie mee kan helpen.

zwangerschapsfotoshoot limburg

Zwangerschapsfotoshoot met gezin

Bekijk serie

Zwangerschaps fotoshoot Limburg

bekijk serie