ZWANGERSCHAPSSHOOT

Iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren!

Een zwangerschap behoord voor veel vrouwen tot een van de mooiste en tevens levens veranderende periodes uit het leven. Een periode gekenmerkt door vele prachtige mijlpalen. De echo’s, voor het eerst een kloppend hartje horen, een groeiende buik, getrappel in je buik en volop fantaseren over hoe je baby er straks uit ziet.

De meeste vrouwen maken tijdens de zwangerschap weinig foto's van hun zwangere buik. Ik hoor dan ook heel regelmatig dat ze hier achteraf erg veel spijt van hebben.Iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Negen maanden lijken misschien lang maar uit ervaring weet ik dat een zwangerschap snel voorbij vliegt en voor je het weet heb je een prachtig kindje in je armen. Foto’s roepen herinneringen en emoties op. Het is daarom een absolute aanrader om deze prachtige periode met je bolle buik vast te laten leggen door een fotograaf. Het is heel waardevol om later naar de foto’s van deze mooie periode terug te kunnen kijken.  Een blijvende herinnering naar de tijd dat je kindje nog gezellig bij jou in de buik zat!

WERKWIJZE ZWANGERSCHAPSSHOOT

Voorbereiding

Nabewerking

Fotoshoot

Online keuzegalerij

Over het algemeen genomen is je buik meestal het mooiste als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.
Ter voorbereiding op de fotoshoot ontvangen jullie van mij een ebook met kledingtips.Hierin geef ik tips en adviezen. Kledingcombinaties kunnen een foto maken of breken en spelen mee met het succes van de foto’s. Hebben jullie zelf nog geen locatie in gedachten? Geen probleem.Ik heb een locatiegids gemaakt waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

Natuurlijk kun je een zwangerschapsshoot heel goed voor jezelf boeken. Het is ook erg leuk om er een gezellig momentje van te maken samen met je partner en/of kids. Naast het vastleggen van jouw prachtige zwangere lichaam kunnen we dan ook de connectie tussen jullie vastleggen. Een moment om nogmaals samen stil te staan bij het wonder wat in je buik groeit.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie reportage. Uit alle foto's die gemaakt zijn selecteer ik de mooiste en leukste beelden. Deze foto's worden vervolgens allemaal zorgvuldig nabewerkt.

Tijd om te kiezen!
Nadat ik klaar ben met mijn nabewerking zet ik de foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie zelf de gewenste foto's selecteren. Wanneer jullie een definitieve keuze gemaakt hebben maak ik alles in orde en ontvangen jullie de gekozen foto's.

Ik kan me goed voorstellen dat je nog vragen hebt over de fotoshoot. Wellicht worden deze beantwoord op mijn pagina met veelgestelde vragen.

veel gestelde vragen

BEKIJK MIJN WERK

fotograaf weert fotoshoot zwangerschap

"Dankjewel voor het vastleggen van deze mooie periode in mijn leven."

"Een hele fijne fotoshoot gehad! Suzan stelt je op je gemak en neemt de tijd voor het maken van foto’s. Ze geeft tips bij het poseren en heeft oog voor de omgeving dit zorgt ervoor dat de foto’s nog mooier worden. Na de fotoshoot de foto’s al heel snel mogen ontvangen. Ik ben super blij met het resultaat! Dankjewel Suzan voor het vastleggen van deze mooie periode in mijn leven."

zwangerschapsshoot heythuysen limburg

"Echt een aanrader"

Na de eerste shoot volgde er een tweede en derde shoot. We zijn super blij met het resultaat van alle drie de shoots. Wat we erg waarderen is dat Suzan open staat en luistert naar onze ideeën. Ze is erg geduldig en neemt de tijd voor iedere shoot. Kortom echt een aanrader

zwangerschapsshoot heythuysen

IN HET PAKKET

· Fotoshoot van circa 60 minuten.

· Ebook met kledingtips jullie voor te bereiden op de fotoshoot.

· Indien gewenst locatiegids waarin ik jullie voorzie van veel informatie die helpt bij het kiezen van de juiste locatie.

· 15 digitale foto’s. Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.

· Zelf de 15 foto’s selecteren uit een online galerij.

· Bijbestellen van extra foto’s mogelijk.

· prijs op basis van max. 2 personen. Bij meerdere personen wordt deze shoot omgezet naar een gezinsshoot.

· Reiskosten 0,35 cent per KM, vanaf Leveroy 6091NP.

· In het weekend vraag ik een toeslag van 30 euro.

185 EURO

boek nu

TIJDELIJKE ACTIE

Boek je een zwangerschapsshoot en newbornshoot tegelijkertijd dan ontvang je 3 extra digitale foto's bij je newbornshoot.

ZWANGERSCHAPSSHOOT IN WEERT

zwangerschapsshoot in weert

Samen met deze prachtige mama in spe sprak ik af op de Weerterheide voor een zwangerschapsshoot op locatie in Weert. Deze locatie is super veelzijdig. Er is heide, mooie grasjes, er zijn prachtige zandpaden, kleine heuveltjes en op de achtergrond zijn er prachtige bomen. Dit is bij uitstek een locatie die tijdens alle seizoenen mooi is voor een fotoshoot.

LEES VERDER

6 TIPS VOOR JE ZWANGERSCHAPSSHOOT

zwangerschapsshoot limburg heythuysen weert

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarbij je lichaam veel veranderingen doormaakt. Juist daarom is het een absolute aanrader om deze periode vast te laten leggen door een fotograaf. In deze blog deel ik 6 tips voor je zwangerschap fotoshoot

LEES MEER